Mobilepay logo Klik en skærv!
KODE.tingeling.dk
Diverse koderier fra en krøllet hjerne...


Ferie fra Jobnet [fortidig nu]
Klik en enkelt gang og hold Jobnet glad.

I dagens Danmark måles aktiviteten blandt arbejdsløse på, om de er i stand til at trykke på en knap hos Jobnet.dk en gang om ugen.
Bekræft aktiv jobsøgning meget nemmere - ved at ændre ordene DIN_MAIL og DIN_KODE i dette link til dine egne korrekte data:
 
 
Når du har ændret direkte i ovenstående, kan du klikke dit nye link, der automatisk trykker på Jobnets dumme knap. Så, hvis du fx sætter din browser til at vise dette link hver gang den åbner, er der altid trykket på knappen. Jobnet er ligeglad med om du trykker en gang om ugen, eller et par gange dagligt - sålænge du ikke overdriver vildt. Send gerne et bidrag til Kode.tingeling.dk, så jeg bliver opmuntret til at holde systemet igang.
 

Et kalender-program kan trykke for dig
 
Gem det nu som bogmærke på dit skrivebord eller i din browser. Linket kan snildt integreres i diverse kalender-programmer til at styre trykket helt automatisk, fx mens du er på ferie - hvis du efterlader din computer tændt :(. Eller på en vens computer, der er hjemme mens du er væk. Endelig er det vel nemmere at forklare andre hjælpsomme, at de blot skal åbne linket for dig en gang om ugen mens du er borte, end at forklare om at logge ind på Jobnet og trykke på den virkelige knap.
 
Med kalenderstyring bør du bede om at få trykket på knappen hver eneste dag i ugen, og på et forskelligt skævt tidspunkt hver gang. Ellers blir det meget synligt i Jobnets historik, hvor præcist du tilfældigvis rammer samme tidspunkt hver dag. Med syv forskellige indførsler øverst ser du bare meget aktiv ud.
 
Bruger du linket direkte i en browser får du en grøn tilbagemelding, hvis din aktive jobsøgning blev korrekt bekræft - en rød betyder at du har skrevet noget forkert - dette bliver indlysende, når du ser resultatet. Når du bruger linket automatisk gennem et kalenderprogram til at "Trykke" allerede hver femte dag ved du, at kun hvis du modtager SMS-opfordringen fra Jobnet - skal du selv hurtigt få trykket på knappen manuelt. Jobnet sender ikke kvittering selv efter Trykket mere - hvis jeg modtager opfordringer, bliver det en tilvalgsmulighed her i stedet.
 

Få et helt automatisk klik
 
Med et såkaldt cron-job kan du få knappen trykket helt automatisk via en server. Hvis du ikke selv har adgang til en server, kan du bruge en gratis service som SetCronJob.com. Opret en konto, log ind og vælg "Control Panel", klik på "Create New Cron Job" og vælg under "Time interval" at aktivere Jobnet hver femte dag. I feltet "URL to call" indsætter du det private link, som du skabte højere oppe her på siden. Klik på det grønne flueben under "Save". Denne gratis service skal dog aktiveres en gang i måneden. Kvikke hænder kan selv konstruere et cronjob til det, andre kan købe et årskontingent der for $10. Lav fem cronjob på diverse skæve, men rimelige tidspunkter. Så er der en chance for at din kontrollør ikke ser, hvor mistænkeligt punktlig du er i oversigten.
 

Få et sikrere link med kryptering
 
For de paranoide, så vær opmærksom på at du sender dit kodeord ud i verden i klartekst, så dumme mennesker (og ikke mindst undertegnede) med en smule besvær kan finde det. Og tænk hvis de trykker på knappen for dig ;). Du får derfor også efter klikket på mit link automatisk tilbudt et nyt krypteret link, som det er meget sværere at grave dit kodeord frem fra. Efter Jobnets seneste ændringer er det ikke muligt selv at klikke på knappen med et par hurtige links, men mit system virker fortsat - efter en radikal ombygning.
 
Du skal desuden være opmærksom på, at der ikke er nogen garanti på min service - men jeg skal nok advare i god tid, før jeg nedlægger den igen. Jobnet kan også pludselig ændre kodning uden at foretælle mig det, og så skal jeg jo først rette programmet - men jeg prøver at følge med.
 
Hvis du giver et bidrag sikrer du, at jeg gider holde mekanikken opdateret for dig!


Lær mere om programmet:


©pdateret december 2013 - WebHamster@tingeling.dk: Tom Vilmer Paamand