Mobilepay logo Klik en skærv!
KODE.tingeling.dk
Diverse koderier fra en krøllet hjerne...


Ferie fra Jobnet - versionsliste
 

August 2017: Lang tiden siden sidst - men de lave lavede just lidt ændringer, så det gjorde jeg osse. Alt OK igen..

Juli 2015: Denne gang var de besværlige, og ændrede på SSL - men det kan jeg også, så nu virker det her igen :).

Juli 2015: Adskillige småjusteringer, som sædvanlig i sommerferien - skulle tro de kikker med :). Alt kører igen planmæssigt.

April 2015: Jobnet gav reminder, og havde ikke ikke sat krydser i en uge. Men de har vist ændret tilbage, så jeg kører videre uændret herfra.

December 2013: Så virker det automatiske knaptrykkeri igen. Da ingen af jer betaler, bliver denne service kun opdateret, når jeg kan finde tid mellem andre opgaver.

August 2013: Denne gang blev alt ændret lige efter sommerferien. Registrerede kun som login, og ikke det nødvendige tryk på knappen.

Marts 2013: En par dage i udu efter flytning til ny server. Alt er i orden igen.

April 2012: Tjek dine jobforslag, faktisk en intelligent omformulering. Alt er opdateret og fungerer igen. Jobnet sender ikke kvitteringer ud mere. Sig til hvis mit program skal :)

Januar 2012: Vanen tro - men denne gang efter jul. Alt er opdateret og fungerer igen.

Juni 2011: Vanen tro osv. Alt er opdateret og fungerer igen.

December 2010: Vanen tro ændrede Jobnet kode lige op til ferien. Alt er opdateret og fungerer igen.

September 2010: Det er ikke længere nødvendigt at sende dit eget kodeord til Jobnet afsted fra browseren i klartekst - nu får du også tilbudt en krypteret version, som det er svært at få noget ud af. Ved brug fungerer linket som et klik på knappen, men afslører ikke noget om hvem du er.

August 2010: Jobnet valgte selvfølgelig at gennemføre en større teknisk omlægning midt i sommerferien, så min mekanik pludselig holdt op med at fungere. Og deres nye koder var ret besværlige at få til at fungere automatisk via en server - men det gør de nu!


Lær mere om programmet:


©pdateret december 2013 - WebHamster@tingeling.dk: Tom Vilmer Paamand